logo

Ételed az életed

Változtatás nélkül nincs változás


Rólam

Kedves Olvasó!

Kabók Éva vagyok, 2 fiúgyermek édesanyja, boldog nagymama és feleség.

Amióta a fiaim megszülettek, állandóan súlyproblémával küzdöttem.

Mindig kerestem a módszert, ahol éhezés nélkül is le lehet fogyni.

https://www.facebook.com/groups/fogyasmagyarosetelekkel

https://www.facebook.com/groups/slimevivel

Kedvezményes vásárlási kód 491299 !

Regisztrációs link:

https://www.biocomnetwork.ch/

2018 nyarán rohamosan hullani kezdett a hajam, és augusztusban már egy 20 Ft-os nagyságú kopasz folt volt a jobb fülem mögötti területen.

A háziorvos a laborvizsgálatokat elvégezve semmilyen rendellenességet nem talált, ezért szakorvosokhoz irányított. A fogorvosi és a nőgyógyászati szakvizsgálat sem tárt fel a hajhullás okára utaló jeleket. A bőrgyógyász tanácstalanságát jelzi, hogy csak egy ilyenkor szokásos, szteroidos krémet írt fel kezelés gyanánt, amelyet leginkább allergiás megbetegedések esetén alkalmaznak.

                   

A következő hónapok során a hajhullás tovább folytatódott, a krém nem használt, a kopasz folt már tenyérnyi nagyságúra növekedett.

2019 májusában elvégeztettem egy hajgyógyászati szakvizsgálatot, ahol kimutatták, hogy egy parazita van a szervezetemben, az okozhatja a hajhullást. Az is megállapításra került, hogy a hajhagymáim szerencsére élnek.

A kezelésre növényi hatóanyagú készítményeket kaptam: parazitaírtót, grapefruitcseppet, hajszérumot és sampont. Ezek segítségével pár hónap leforgása alatt sikerült a hajhullási folyamatot megállítani, de a haj növekedése a kezelt felületen továbbra sem indult meg, a készítmények pedig időközben elfogytak, elbizonytalanodtam a folytatást illetően.

2019 őszén egy újdonsült ismerősöm meglepő, drasztikus fogyása iránti érdeklődésemre bemutatott egy terméket: a Reg-Enort, amelynek fogyasztásával és a hozzá tartozó szokatlannak tűnő étrenddel rendkívüli fogyást ért el.

Ennek hatására a férjemmel szeptemberben úgy döntöttünk, hogy bár a mi esetünkben nem volt drasztikus túlsúly, csak 8-10 kg súlytöbblet, belevágunk a 4 hónapos Reg-Enor kúrába.

November végén a férjem egy hirtelen gondolattól vezérelve megnézte a fejemet: nagy megdöbbenéssel és még nagyobb örömmel tapasztalta és jelezte, hogy a hajam növekedni kezdett, amire csak egyetlen elfogadható magyarázattal tudtunk szolgálni. A kúra valamilyen méregtelenítő mellékhatása állhat a dolog mögött.

Nagyon boldogok voltunk és folytattuk a kúrát, amelyet mindketten 9 kg-al könnyebben zártunk 4 hónap után.

               

Közben a hajam bár növekedett és sűrűsödött, de még mindig volt 2 kisebb folt, ahol egyáltalán nem mutattta a növekedés jelét sem. 2020 májusában egy, a hajszálaimból végzett speciális biorezonanciás elemzés több ételintoleranciára, toxikus terhelésre, vitamin- és ásványianyag hiányra is fényt derített.

Egyúttal ezekre célzott kezelést is ajánlott: egy 10 napos béltisztítóprogramot, candida-, parazita írtást és májméregtelenítést.

Az ezekhez szükséges termékekhez a Biocomnál jutottam hozzá, amely azt a Reg-Enort is forgalmazza, amely már előttem is sikerrel bizonyított. A kezelés teljes sikerrel zárult, a hajam teljesen kinőtt, és ezzel együtt a közérzetem is sokat javult, a vitamin és ásványianyag pótlása a szervezetemben pedig minőségi javulást hozott az életemben.

Mivel a Biocom termékeinek használata ilyen óriási egészségügyi javulást hoztak az életembe, ezért úgy döntöttem 2020 januárjában, hogy az addigi tapasztalataimat megosztom az ismerőseimmel és ismeretlenekkel egyaránt, ezért csatlakoztam a Biocom független terméktanácsadói köréhez mint kúravezető, tanácsadó.

A terméktapasztalataim napról napra szaporodnak ahogy a kúrázóim és a munkatársaim létszáma is. Számomra fontos, hogy a tudásomat átadhassam másoknak is és irányt mutathassak, segíthessek egy egészségesebb élet, egy biztonságosabb anyagi lét megteremtésére.

Ha Te is szeretnéd megismerni a Reg-Enor diétát és a Biocom egyéb termékeit akkor írj nekem üzenetet.

                 

    

E-mail üzenet küldő
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.