logo

Ételed az életed

Változtatás nélkül nincs változás


Akik velem fogytak

Ők velem kúráztak

https://www.facebook.com/groups/fogyasmagyarosetelekkel

https://www.facebook.com/groups/slimevivel

Kedvezményes vásárlási kód 491299 !

Regisztrációs link:

https://www.biocomnetwork.ch/

Hálás köszönet azoknak, akik megosztják velünk az előtte utána képüket, de azoknak is akik csak leírják nekünk tapasztalataikat. Fogadjátok őket szeretettel.

Nagyon büszke vagyok rájuk és hálás vagyok amiért engem választottak kúravezetőjüknek. <3

Bogi története:

Június 9-én kezdtem a Regenor kúrát 80kg-ról indultam. Szeptember 9-én fejeztem be ez a 3 hónap alatt - 9kg. Inzulinrezisztenciám van és pajzsmirigy alulműködésem. 2 hét után már egyikre sem kellett gyógyszert szednem. Asztmás is vagyok. Ha sokat sétáltam emelkedőn akkor befuladtam. A férjem észrevette, hogy ez teljesen elmúlt. Rengeteg energiám lett. Nagyon jól érzem magam. A képen látható kék ruha utoljára 3 éve volt rajtam mert kihíztam. Ő az a ruha amibe majd bele fogyok. 

Zsuzsi története

6 hónap regenor kúra, 2 béltisztítás, immunesupreme, green coffee bab, digest complex eredménye összesen egy év alatt 38 kg. Már nem gond reggel kiszállni az ágyból, bemenni a kádba , felszállni a buszra vagy felmenni gyalog a harmadikra.

Judit sztorija

Már rengetek fajta tarthatatlan diétát és különböző fogyi tablettákat próbáltam ki egész szép kis összegeket el bukva rajtuk, de semmi sem segített. De végre megtaláltam a REGENORT‼
Először szkeptikus voltam vele szemben de úgy gondoltam egy utolsó próbát még meg ér,és végre nem csalódttam????‼Ezért gondoltam megmutatom nektek a saját eredményemét ???? Szeptember 25-dikén kezdtem a kúrát és jelenleg-8,5 kg tarok és még közel sincs a vége????‼

Magdi sztorija

Az első négy hónapos kúrámon 9kg-tól szabadultam meg, de centiben sokkal látványosabb a változás. 2 hete kezdtem újból eddig 1,5 kg mínusz az eredmény. Vérnyomáscsökkentőmet csökkentettem, a közérzetem jobb, energikusabb lettem.

 

 


© Minden jog fenntartva.